Praktisk information om Klubben

Der er en busliste i Klubben som barnet kan skrive sig på, hvis det skal hjælpes med at huske tiden. Hvis barnet skal sendes hjem til en bestemt tid, kan det også skrive sig på denne liste.

Der serveres eftermiddagsmad i anretterkøkkenet ved hallen mellem klokken 13:00-15:00.

Efterårsferie: Lørdag den 13. oktober – søndag 21. oktober
Juleferie: Lørdag den 22. december – onsdag den 2. januar
Vinterferie: Lørdag den 9. februar – søndag den 17. februar.
Påskeferie: Lørdag den 13. marts – mandag den 22. april.
St. Bededag: Fredag den 17. maj.
Kr. Himmelfart: Torsdag den 30. maj – søndag den 2. juni.
Grundlovsfri: onsdag den 5. juni.
Pinse
: Lørdag den 8. juni - mandag den 10. juni.
Sommerferie: Lørdag den 29. juni - søndag den 11. august.

Alle dage inklusive

Børnene krydser sig selv ind når de kommer i Klubben. Samtidig er det vigtigt at børnene krydser sig ud og siger farvel til en voksen når de går hjem.

I skoleåret 2018/19 er prisen:

• 1 dag om ugen - 205 kr/mdr
  • 2 dage om ugen - 410 kr/mdr
  • 3 dage om ugen - 615 kr/mdr
  • 4 dage om ugen - 820 kr/mdr
  • 5 dage om ugen - 1025 kr/mdr

Barnet tilmeldes Klubben fra skoleårets start. Der tilmeldes med det antal dage barnet har behov for. Denne tilmelding er bindende til 1. marts. Herefter er det muligt at ændre antal dage.

SFO og Klub har i løbet af året en del faste arrangementer og fester, som for de flestes vedkommende er fællesarrangementer. Disse arrangementer er med til at styrke fællesskabet og forældresamarbejdet dels i klasserne men også på tværs af aldersgrupper.

Halloween
En aften med spisning, udklædning, uhyggelig fortælling og lege.

Julebasar
En eftermiddag hvor børnene fra boder sælger, hvad de har produceret i værkstederne, der sælges desuden æbleskiver, glögg, kaffe og kager.

Fastelavn
I SFOen slås katten af tønden og spises fastelavnsboller.

Kun for Klubben

Juleindkøbstur
Klubben kører en eftermiddag med skolens bus til Middelfart, hvor der vil være mulighed for julegaveindkøb.

Sommerdisco
Klubben slutter skoleåret af med en discofest.