BRENDERUP REALSKOLE

Brenderup Realskole søger en faglig dygtig pædagog til SFO’en

Da en af vore medarbejdere har søgt nye udfordringer, søger vi med tiltrædelse 5. august 2019 en pædagog i Brenderup Realskoles SFO. Stillingen er tidsbegrænset frem til 15. juli 2020. Vikariatet er en 75% stilling med mulighed for ekstra vikartimer. Dit ansvarsområde vil være pædagogisk arbejde med fortrinsvis 0., 1. og 2. klasse.

Vi søger en kollega der:

• er positiv og god til at samarbejde
  • er fagligt velfunderet
  • kan tage ansvar og initiativ
  • kan arbejde selvstændigt.

Vi tilbyder:

• et godt kollegialt miljø
  • et godt og ambitiøst læringsmiljø
  • gode faciliteter til idræt, kreativitet og udendørs leg
  • cirka 100 fantastiske sfo-børn.

Løn – og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem BUPL og Danmarks Private Skoler. Klik ind på www.brenderup-realskole.dk eller ring til afdelingsleder Lene Sand Christensen på tlf. 2446 1638 for mere information.

Ansøgning skal være modtaget senest tirsdag den 11. juni 2019 kl. 12.00

Send skriftlig ansøgning med relevante bilag i et dokument på mail til: lene.sand.christensen@skolekom.dk

Såfremt du ikke har hørt fra os senest med udgangen af juni 2019, er stillingen besat til anden side.