Tilsynserklæring vedr. Brenderup Realskole (skolekode 429006)

Skoleåret 2017/18

I tilsynsrapporten for skoleåret 2017/18 sammenfatter tilsynsførende Knud Stentz-Olesen sine observationer som følger:

"Det har atter i år været en fornøjelse at besøge Brenderup Realskole som tilsynsførende. Jeg blev mødt af sjove, dygtige og nysgerrige elever, aktive lærere samt en kompetent og fremadskuende ledelse. Mange elever har i løbet af mine besøg spurgt, om de kunne hjælpe mig med noget, fx finde rundt på skolen. Dette afspejler den åbne og imødekommende stemning, som hersker på skolen, og man genkender værdierne, som de er defineret i skolens grundlag.

At Brenderup Realskole lægger stor vægt på elevernes trivsel ses af den seneste trivsels- og undervisningsmiljøundersøgelse fra maj 2017. Her hæfter jeg mig især ved besvarelserne på spørgsmålene om mobning, som tydeligt viser, at skolens målrettede indsats mod mobning bl.a. med trivselsundervisning helt fra indskolingen har virket. Undersøgelsen angiver, at mobning stort set er ikke eksisterende på skolen."

Hele tilsynsrapporten for Brenderup Realskole i skoleåret 2017/18 kan læses via linket her: Tilsynsrapport 2017/18